29/04/2024 16:54:55 - 29/04/2024 16:54:55 - 202 Okunma

Lüleburgaz İlçe Kaymakamı Sayın Salih YÜCE, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem EKŞİ’ ye dekanlığı dolayısıyla tebrik ve iade-i ziyaret gerçekleştirmiştir.

Görüşmede Dekanımız Prof. Dr. EKŞİ, öğrencilerin yurt ve kampüse girişlerinde yer alan uluslararası yolla ilgili ışıklandırma başta olmak üzere hız yavaşlatma taleplerini iletmiştir. Sayın Kaymakam YÜCE, öğrencilerin taleplerini yerinde bularak anlık müdahalede bulunmuş ve İlçe trafik müdürlüğüne ivedilikle gereğinin yapılması talimatını vermiştir. Bu bağlamda kampüs ve yurt girişinde yer alan uluslararası yolla ilgili çalışmaların ivedilikle gerçekleştirileceğini öğrencilerimizle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bildirmek isteriz.

iade-i ziyaret Lüleburgaz İlçe Kaymakamı Sayın Salih YÜCE