13/07/2023 13:55:32 - 19/06/2023 10:50:18 - 857 Okunma

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Cumhurbaşkanlığı Ulusal Staj Programı Kapsamında Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine;

Staj yapmak isteyen öğrenciler, aşağıda belirtilen staj evraklarını staj başlangıç tarihinden 1 hafta önce elden veya kargo ile Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

1. USP Staj Kabul Formu (3 adet) için tıklayınız.
  1. SGK Müstehaklık Sorgulama Belgesi-1 adet (E-Devlet üzerinden alınabilir)
  2. T.C. Kimlik Kartı / Nüfus cüzdanı fotokopisi - 1 adet

Öğrencinin staja başladığı ilk gün mesai bitimine kadar, işyeri yetkilisi tarafından imzalanan Staja Başlama Yazısı e-posta ile ubf@klu.edu.tr adresine gönderilmeli ayrıca belgenin aslı Fakültemize gönderilmelidir. Staja Başlama yazısı gönderilmeyen öğrencilerin stajı iptal edilecektir.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin (CBİKO) koordinasyonunda yürütülen Ulusal Staj Programı kapsamında yapılacak stajın mezuniyete esas zorunlu staj kapsamında değerlendirilmesini talep eden öğrencilerimiz staj dosyasını ve eklerini Fakülte web sayfasında staj duyurusunda belirtilen kriterlere uygun olarak doldurarak elden veya kargo ile Fakültemize teslim edilmelidir.

Ulusal Staj Programı