Değerli Öğrencilerim,

Kırklareli Üniversitesinin Lüleburgaz ilçesinde yer alan Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Kırklareli ilinin en büyük, en fazla nüfusa sahip ve göreli en gelişmiş ilçesidir. Zamanın Roma, Bizans ve Osmanlı imparatorlukları sınırları içerisinde yer alan Lüleburgaz, farklı medeniyet ve kültürlere ev sahipliği yapmış modern tarihi bir yerleşim yeridir. Bu güzide ilçemiz, öğrencilerimize sosyal ve kültürel zenginlik katacak niteliklere haizdir. Lüleburgaz’da öğrencilik, bir ayrıcalıktır.

29.06. 2020 tarihinde kurulan fakültemiz bünyesinde bulunan;

Uluslararası Ticaret ve Lojistik,

Finans ve Bankacılık,

Muhasebe ve Finans Yönetimi

bölümleri ile sizlerin üniversite öğrenimini verimli ve keyifli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlamayı temel görev addetmekteyiz. Akademik ve idari kadrosuyla Fakültemiz, öğrenci odaklı çalışma prensibiyle yönetilmektedir.

Son olarak Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesini tercih ettiğiniz için büyük bir mutluluk duyduğumuzu önemle belirtmek isterim. Ayrıca siz değerli öğrencilerimizin fakültemizdeki öğrenim hayatında başarılar dilerim.

Prof. Dr. Muharrem EKŞİ

Dekan