15/12/2023 09:10:43 - 19/12/2023 09:10:43 - 204 Okunma

Tanışma ve uyum etkinliği kapsamında 12 Aralık 2023 tarihinde Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Şerif DİLEK ile Fakültemiz uluslararası öğrencileri Konferans Salonunda bir araya geldi. Etkinlik kapsamında, farklı ülkelerden ve kültürlerden gelen öğrencilerimiz ile farklılıklarımızı ve ortak yönlerimizi anlamaya çalıştık. Uluslararası öğrencilerimize  Fakültemiz imkanlarını  tanıtmayı ve yaşamlarına olumlu bir başlangıç yapmalarını hedefleyen etkinlik, fakülte içerisinde sosyal ve kültürel paylaşım ortamı oluşturma amacıyla düzenlendi. Etkinlik öğrencilerin birbirleriyle tanışması ve birlikte geçirecekleri keyifli zamanlar için imkân sunarken, etkinlik kapsamında uluslararası öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamaları, yeni arkadaşlıklar kurmaları ve farklı kültürlerle etkileşimde bulunmaları için tavsiyelerde bulunuldu.

Uluslararası öğrencilerimizle daha hızlı iletişim sağlamak ve fakültemize uyumlarını kolaylaştırmak için aralarından Röya Aliyeva temsilci olarak seçildi. Farklı etkinliklerle daha sık bir araya gelme dileklerimiz ile etkinliğimiz sona erdi.

Uluslararası Öğrencilerimiz ile Tanışma Etkinliği

Uluslararası Öğrencilerimiz ile Tanışma