06/12/2023 14:45:11 - 06/12/2023 14:52:35 - 235 Okunma

5 Aralık 2023 tarihinde, Mehmet Akif Ersoy Meslek ve Teknik Lisesi öğrencileri Fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN tarafından Konferans Salonunda üniversite adayı lise öğrencilerine yönelik uygulamalı ders yapıldı ve Fakültemiz hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi.

Fakültemiz Bölümlerini tanıtmak amacıyla Bölümlerimiz tarafından lise öğrencilerine yönelik bölüm-meslek tanıtım etkinliği düzenlendi. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şerif DİLEK’in moderatörlüğünde, Prof. Dr. Serap İNCAZ Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü, Doç. Dr. Fatih KAYHAN Finans ve Bankacılık Bölümü, Doç. Dr. Saime DOĞAN Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü, Dr. Öğretim Üyesi Seçil ULUFER AKSOY Havacılık Yönetimi Bölümü hakkında lise öğrencilerine bilgilendirici sunumlar gerçekleştirdi. Öğretim üyelerimiz, bölümlerin tanıtımında mesleklerin çalışma alanları, mesleği yapabilmek için sahip olunması gereken nitelikler, mesleğin içerdiği görevler ve sorumluluklar hakkında öğrencilere bilgi verdiler. Etkinlik öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Bu ziyaretin gerçekleşmesini sağlayan Rehberlik Öğretmenleri Özde GÜNERBÜYÜK ve Tuğçe ÇOLAK’ a teşekkür ederiz.

Mehmet Akif Ersoy Meslek ve Teknik Lisesi öğrencileri Fakültemizi ziyaret etti.

Fakültemize Lise Öğrencilerinden Ziyaret