Uygulamalı Bilimler Fakültesi
10/11/2023 10:23:35 - 18/12/2023 15:49:21 - 235 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz yerleşkesinde öğrenim gören öğrencilerimizin görev aldığı; TEMA Vakfı Lüleburgaz İlçe Sorumluluğu ve Lüleburgaz Belediyesi iş birliğinde gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgaz’a 100 fidan dikildi.

Kırklareli Üniversitesi, Uygulamalı Bilimler Fakültesi Toplumla İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Aslı KESKİN, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Toplumla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Erol ÇOPUR ve TEMA Vakfı Lüleburgaz şubesi tarafından Lüleburgaz Kent Ormanında fidan dikimi etkinliği gerçekleştirildi. ″Cumhuriyetimizin 100. Yılında 100 fidan dikiyoruz!‶ sloganı ile düzenlenen etkinliğe Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı,  Park ve Bahçeler Müdürü, hocalarımız, öğrencilerimiz ve TEMA Vakfı temsilcileri katılım gösterdi.

Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk faaliyetlerinde yer almanın ve gelecek nesillere yeşil bir doğa bırakmaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretim elemanlarımıza duyarlılıkları ve çabaları için teşekkür ediyoruz.

Tema Vakfı 100 fidan dikme etkinliği

Facebook Twitter Google Plus
100 fidan dikme etkinliği
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.