26/10/2023 14:31:58 - 26/10/2023 14:39:01 - 473 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nin davetiyle 24.10.2023’te Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonunda TEMA Vakfı tarafından öğrencilerimize ‶Doğayla Uyumlu Yaşam‶ konulu seminer gerçekleştirildi. Etkinliğe Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Şerif DİLEK ve Toplumla İlişkiler Koordinatörümüz Dr. Öğretim Üyesi Aslı KESKİN ve öğrencilerimiz katılım gösterdi.

TEMA Vakfı temsilcileri Sibel KOCAMAN ve Resul ÇOKAN; TEMA Vakfının kuruluş amacı, yeşile-doğaya saygı, çevre bilinci ve tabiat kaynaklarının doğru kullanımı konularında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Seminerde, gençlerin sosyal sorumluluk projelerinde ve gönüllülük çalışmalarında bulunmalarının önemine değinildi. TEMA Vakfına sundukları değerli bilgiler için teşekkür ederiz.

TEMA Vakfı Doğayla Uyumlu Yaşam

Doğayla Uyumlu Yaşam