20/10/2023 13:35:29 - 20/10/2023 13:40:39 - 251 Okunma

2023-2024 akademik yılında Fakültemize yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerinin oryantasyonuna katkı sunmak amacıyla Lüleburgaz’ın sosyal ve kültürel olanakları tanıtıldı.

Fakültemiz Toplumla İlişkiler Koordinatörü Birim Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Aslı KESKİN’in girişimi ve Lüleburgaz Belediyesi’nin işbirliğiyle “Kentimi Tanıyorum” etkinliği gerçekleştirildi.Fakültemiz ve Lüleburgaz Belediyesi iş birliğiyle organize edilen etkinlik 19 Ekim 2023 tarihinde Fakültemiz Arş. Gör. Eren AYDIN ile Lüleburgaz Belediyesi’nden Tansu Edip GÖKBUDAK rehberliğinde gerçekleştirildi. Etkinlikte Lüleburgaz dışından gelen öğrenciler sırasıyla; Lüleburgaz Yıldızları Bisiklet Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisi, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi ve Lüleburgaz Kent Ormanını gezdiler.

Etkinliğin gerçekleşmesine büyük katkısı olan Lüleburgaz Belediyesine teşekkür ederiz.

Kentimi Tanıyorum Lüleburgaz

Kentimi Tanıyorum