Uygulamalı Bilimler Fakültesi
12/10/2023 15:43:34 - 12/10/2023 15:43:34 - 319 Okunma

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 11 Ekim 2023’te Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR’ın katılımıyla Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN’ın başkanlığında fakültemiz akademik personelimizle birlikte gerçekleştirildi.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN’ın ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ünal ÇAĞLAR’ın açılış konuşmaları sonrasında geçtiğimiz dönem gerçekleştirilemeyen mezuniyet töreni nedeniyle elde ettiği not ortalaması neticesinde dereceye giren yüksek onur ve onur belgesi ile başarı belgesi almayı hak eden öğrencilerimizi tebrik ederek, belge ve plaketleri verildi. Dereceye giren mezun öğrencilerimizin ve ailelerin sevinci paylaşıldı. Değerli mezunlarımıza hayat yolculuklarında her daim yanlarında olduğumuzu belirterek kendilerine güzel bir gelecek dilendi, öğrencilerimiz ve aileleriyle hatıra resimleri çekildi.

Programımızın bundan sonraki kısmında akademik kurul gündemi görüşüldü. Fakültemizin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler paylaşan Prof. Dr. Hakan TAŞTAN, geçmiş dönemi değerlendirerek yeni akademik yılın verimli geçmesi için temennilerini paylaştı. Fakültenin mevcut durumu ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. TAŞTAN sırasıyla Fakültemiz bölümlerinin değerlendirilmesi için Bölüm Başkanlarına söz verdi.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İNCAZ, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem BERK, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Saime DOĞAN slayt eşliğinde geçmiş dönem ve yeni akademik yıla ilişkin faaliyet raporlarını sundular. Bölüm başkanlarının ardından Akademik Kurul gündem maddelerinin görüşülmesine tüm akademik personelin görüşleri ve önerileri ile tartışılmaya devam edildi. Özellikle yeni dönemde kalite konusunda çalışmaların ağırlık kazanacağı, toplum ile ilişkilerin güçlendirileceği ve bu konuda projelerin üretileceği yoğun öneriler katılımcılarla görüşüldü.

Yeni Akademik yıla başlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanıyla, 2023-2024 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dileriz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul

Facebook Twitter Google Plus
Akademik Kurul
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.