26/09/2023 14:13:50 - 26/09/2023 14:14:46 - 165 Okunma

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlıkları kapsamında, Rektör Yardımcımız Prof.Dr. Nurettin AKA, Kalite Geliştirme Koordinatörlüğünden Kalite Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Ali MÜLAYİM ve Öğr.Gör. Hülya YILMAZ ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı Mali Hizmetler Uzmanı Serkan BEKTAŞ Fakültemizi değerlendirmek, bu süreçte yapılması gereken çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunmak ve birim stratejik plan değerlendirmelerini yapmak üzere, 21.09.2023 Perşembe günü saat 15.00’te Fakültemize ziyaret gerçekleştirdi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN ve akademik personellerimizin tamamının katıldığı toplantıda Üniversitemiz Kalite Geliştirme Koordinatörlüğü tarafından, Birim İç Değerlendirme Raporu, Birim Stratejik Planı ve Program Öz Değerlendirme Raporu hakkındaki görüş ve önerilerini Birimimiz kalite komisyonu, stratejik planlama ekibine aktardı. Söz konusu değerlendirmeler ile ilgili Fakültemiz birim kalite komisyon üyelerimiz görüş ve önerilerini ilettiği verimli bir toplantı gerçekleştirildi.

2023 YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı Çalışmaları

YÖKAK