21/06/2023 15:21:04 - 21/06/2023 15:21:04 - 3885 Okunma

Yaz Okulunda Farklı Üniversiteden Ders Alınması Hakkında

2022-2023 Akademik Yılı Yaz Döneminde Üniversitemizde Yaz Okulu açılmamakla birlikte farklı üniversiteden ders almak isteyen öğrencilerimiz, almak istedikleri Dersin Onaylı İçeriğini dersi alacağı üniversiteden temin etmeli ve Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formunu eksiksiz doldurup ilgili formlarla birlikte Bölüm Başkanlığına imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Okulu Eşdeğer Ders Değerlendirme Formu için tıklayınız.

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Programlarında Öğrenim Gören Öğrencilerin Başka Üniversitelerin Yaz Okullarından Ders Almalarına Dair Esaslar için tıklayınız.

NOT: Öğrencilerin yaz okuluna başladığı tarihten itibaren iki hafta içerisinde dersten çekilmesi durumunda Fakültemize yazılı olarak bilgi vermesi gerekir. Aksi halde intibak hükümleri uygulanır.

yaz okulu