23/05/2023 11:16:29 - 23/05/2023 11:16:29 - 173 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 12. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 15-18 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Fakülte olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Finans ve Bankacılık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik ile Muhasebe ve Finans Yönetimi  bölüm hocalarımızın moderatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde sektörün yetkin ve deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılarımız, öğrencilerimiz ile bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları, kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar, gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

Bölüm etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için;

Finans ve Bankacılık Bölümü

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü