Uygulamalı Bilimler Fakültesi
22/12/2023 16:17:00 - 22/12/2023 16:15:42 - 604 Okunma

25.10.2023 tarihi ve öncesinde mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır.  Aşağıdaki belgeleri ve işlemleri tamamlayan öğrenciler Diplomalarını Fakültemiz öğrenci işleri bürosundan teslim alabileceklerdir. 

 

Diploma Almak için İstenen Belgeler:

1- Diploma Talep Formu (genel amaçlı dilekçe kullanılacaktır) 

2- Geçici mezuniyet belgesi Aslı (Daha önce mezuniyet belgesini almış öğrencilere geçici mezuniyet belgesinin aslını teslim etmeleri şartı ile diplomlaları verilecektir. Geçici mezuniyet belgesinin kayıp edilmesi durumunda yüksek tirajlı bir gazeteye (Türkiye genelinde dağıtımı olan gazeteler: Sabah gazetesi, Milliyet gazetesi vb.) kayıp ilanı verilmesi gerekmektedir.) 

3- Mezun Bilgi Formunun çıktısı.

  • Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonu üzerinden gerekli bilgiler doldurularak şifre alınabilir.
  • Bilgileriniz  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: Yakup, Anne Adı: Ayşe gibi)
  • Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
  • Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimizin 444 40 39 (1409-1411 dahili) no’lu telefon ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

4-İlişik Kesme Formunun çıktısı.(Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimiz kitap borcunu ödemeleri şartı ile  diplomalarını alabileceklerdir.)

5-Nüfus Cüzdan Fotokopisi. (Sadece ön yüzü)

6-Öğrenci Kimlik Kartı.(2018 ve öncesi kayıtlı öğrenciler için)

7-Türkiye Mezunları Bilgi Formunun  çıktısı. (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için)

8-TÖMER C1 Dil Düzeyi Sertifika Fotokopisi. (Sadece yabancı uyruklu öğrenciler için)

 

NOT:  Diploma, geçici mezuniyet belgesi yalnızca hak sahiplerinin kendilerine ya da noter onaylı vekaletnamelerini ibraz eden vekillerine teslim edilir.

diploma

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.