24/01/2023 12:29:01 - 24/01/2023 12:29:01 - 855 Okunma

Fakültemiz 2022-2023 Akademik yılı Bahar yarıyılı ders programları aşağıda sunulmuştur.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Ders Programı

Finans ve Bankacılık Bölümü Ders Programı

Muhasebe ve Finans Yönetimi Ders Programı

ÖNEMLİ NOT:

- Yüksekokul 3.sınıf Güz döneminde eksik seçmeli ders alan Yüksekokul öğrencileri; Finans ve Bankacılık Bölümünde Vergi Hukuku dersini, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünde Mesleki İngilizce II dersini almaları gerekmektedir.

- Fakülte 3.sınıf öğrencilerinin, Ortak Seçmeli Dersi (OSD) zorunlu olarak almaları gerekmektedir.

- Finans ve Bankacılık Bölümü Fakülte öğrencilerinin, seçmeli olarak açılan üç ders içerisinden yalnızca iki ders almaları gerekmektedir.

**

- Türk Dili-II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-II ve İngilizce-II dersleri uzaktan eğitim yolu ile verilecektir.

- Programda Uzaktan eğitim olarak belirtilen dersler ''Microsoft Teams'' programı üzerinden  çevrim içi olarak verilecektir.

- Uzaktan eğitim ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

bahar yarıyılı 2022-2023 yılı ders programları