16/09/2022 16:53:54 - 16/09/2022 16:59:23 - 467 Okunma

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN' ın başkanlığında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı öğretim üyelerimizin katılımıyla 14 Eylül 2022’de gerçekleştirildi. Toplantıda; Fakültemizin mevcut durumu ve hedefleri hakkında bilgiler paylaşan Prof. Dr. Hakan Taştan, geçmiş dönemi değerlendirerek yeni akademik yılın verimli geçmesi için temennilerini paylaştı. Toplantıda Akademik Kurul gündem maddeleri katılımcı akademik personelimizle görüşülerek katılımcıların görüşleri ve önerileri dinlendi.

Toplantıya katılan Dekanımız Prof. Dr. Hakan Taştan, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Şerif Dilek, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İncaz, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Berk, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Saime Doğan ve öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Berna Ak Bingül, Doç.Dr. Hatime Kamilçelebi, Dr.Öğr.Üyesi Ebru Bilgen Kocatürk, Dr.Öğr.Üyesi Fatih Kayhan, Dr.Öğr.Üyesi İhsan Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Aslı Keskin, Dr.Öğr.Üyesi Edip Durmaz, Dr.Öğr.Üyesi Kemal Taysı, Dr.Öğr.Üyesi Seçil Ulufer Aksoy , Öğr. Gör. Dr. Bahar Doğramacı Yalçın, Öğr. Gör. Bülent Kılıç, Öğr. Gör. Işıl Tüzün Arpacıoğlu, Araş. Gör. Dr. Emre Çevik, Araş. Gör. Berke Koç ve Fakülte Sekreterimiz Mükerrem Erol’a teşekkür ederiz.

Yeni Akademik yıla başlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanıyla, 2022-2023 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dileriz.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul

Akademik Kurul