Uygulamalı Bilimler Fakültesi
16/06/2022 11:23:15 - 21/06/2022 11:23:15 - 1886 Okunma

Staja başlayacak öğrencilerimizi staja başladıklarına dair belgenin (Ek-2)  staja başlanılan gün mesai saati bitimine kadar Fakültemiz e-posta adresine ubf@klu.edu.tr göndermeleri gerekmektedir. Belgenin aslı 1 (Bir) hafta içinde fakültemize elden veya kargo/posta ile gönderilmesi gerekmektedir.

* Staja başlama yazısını mesai saati bitimine kadar göndermeyen öğrencinin staja başlamadığı kabul edilerek stajı iptal edilecektir. 

Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıda yer almaktadır.

STAJ ONAYLANDIKTAN SONRA HAZIRLANMASI GEREKEN BELGELER;

1.Staja Başlama Yazısı (Ek-2)  

2.Staj Dosyası ve Sonuç Formu: Dış kapak, iç kapak, günlük form, takip çizelgesi ve arka kapaktan oluşan PDF dosyası (staj gün sayısına göre seçilecek)

-Staj Dosyası (20 İş günü için tıklayınız

-Staj Dosyası (40 İş günü için tıklayınız)

3.İşletme Staj Değerlendirme Formu (işyeri ve fakülte nüshası olmak üzere 2 asıl nüsha-staj dosyasının içerisinde yer almaktadır.)

4.Staj Değerlendirme ve Sonuç Formu (Ek-3) (Bir adet)

5.Vesikalık fotoğraf (Üç adet)

 

STAJ HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER;

  • Stajını tamamlayan öğrencilerin staj dosyasını eksiksiz bir şekilde ve ilgili kısımlar imzalı/kaşeli olarak, en geç staj bitiminden itibaren 2 hafta içinde (bknz) Fakültemize elden veya posta/kargo ile göndermesi gerekir. Ancak kargodaki gecikmelerden ve kaybolmalardan idare sorumlu değildir. Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrencinin stajı başarısız sayılacaktır.

NOT: Eksik imzalı, hatalı doldurulmuş ve yukarıda anlatılan şekilde düzenlenmemiş dosyalar kesinlikle kabul edilmeyecektir. Sorumluluk tamamen öğrenciye aittir.

  • Staj yeri, işleyişi ve prosedürü (yetkili imzaları, staj yeri zamanı ve devamı, staj dosyasının doldurulması vs.) ile ilgili bilgiler için staj yönergesini okuyunuz. Stajların kapsam ve içerikleri ilgili diğer sorularınız için uygulamalı eğitimler komisyonundan bilgi alabilirsiniz. Uygulamalı eğitimler komisyonunun iletişim bilgileri için, 

-​Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Uygulamalı Eğitimler Komisyonu için  tıklayınız.

-Finans ve Bankacılık Bölümü Uygulamalı Eğitimler Komisyonu için tıklayınız.

  • Staj sürecin işleyişi için Fakülte sayfamızdaki staj süreci akışına bakabilirsiniz.
  • Staj başlangıcında; staj dosyasının içerisinde yer alan 2 adet Gizli ibareli İşletme Staj Değerlendirme Formu (işyeri ve fakülte nüshası), işyeri yetkilisine teslim edilmelidir.
  • Staj dosyası, Staj Dosyası Teslim ve Sonuç Formu ve Gizli ibareli İşletme Staj Değerlendirme Formu ile birlikte staj bitiminden sonra 2 hafta içerisinde elden veya kargo ile Fakültemize teslim edilmelidir. Bu süre içinde staj dosyanız teslim edilmemesi durumunda stajınız başarısız sayılacaktır.
  • Gizli ibareli İşletme Staj Değerlendirme Formunun fakülte nüshası, işyeri tarafından “GİZLİ” kaydı ile yetkili kişi tarafından zarfın ağzı kapatılıp onaylanmış olarak gizlilik kuralları içerisinde öğrenci aracılığıyla staj dosyası ile birlikte fakülteye teslimi sağlanmalıdır. Gizli ibareli İşletme Staj Değerlendirme Formunun zamanında teslim edilmemesi durumunda staj başarısız sayılacaktır.
  • İmza/Kaşe ibaresi bulunan yerlerde hem imza hem de kaşe gerekmektedir. İmza ve kaşe gerektiren tüm kısımlar unutulmamalıdır.
  • Staj başvurusu kabul edilen öğrencilerin iş kazası ve meslek hastalığı sigortası Fakültemiz tarafından yapılacaktır. SGK işe giriş bildirgelerinizi staj başlama tarihinden birkaç gün önce e-devlet üzerinden temin edilebilir.
2021-2022 Staj başvuruları

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.