10/06/2022 17:29:46 - 10/06/2022 17:29:46 - 580 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi 2021-2022 akademik yılı mezuniyet töreni 9 Haziran 2022 Perşembe günü Kırklareli Üniversitesi Kayalı Kampüsü stadyumunda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Geçit töreninin ardından, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ve Kırklareli Valisi Sayın Birol EKİCİ konuşmalarını yaparak, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Üniversitemiz ve aynı zamanda Fakültemiz birincisi olan Finans ve Bankacılık bölümü öğrencimiz Ebru ANTLI konuşmasını yaptıktan sonra, Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR ile mezuniyet kütüğüne isimlik çaktı.

Dekanımız Prof. Dr. Hakan TAŞTAN dereceye giren Fakülte öğrencilerimize plaketlerini takdim ederek başarılarını kutladı. Tören, mezun olan öğrencilerin mezuniyet andı etmeleri ve ardından kep atmalarıyla sona erdi. Törene katılan Fakültemiz öğretim üyeleri de öğrencilerimizle bir araya gelerek mezuniyetlerini kutladı.

Mezun olan tüm öğrencilerimize hayatlarında başarılar dileriz.

2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

Valimiz ve Rektörümüz