Uygulamalı Bilimler Fakültesi
10/06/2022 14:26:01 - 10/06/2022 14:26:01 - 368 Okunma

2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları 20-26 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 23.maddesi’nin altıncı fıkrası ‘’Yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilir. DD, DC harf notu alan öğrenciler de dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir.’’ gereği;

  1. FF ya da FD harf notunu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz, herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  2. DD ya da DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerimizin ise Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesini eksiksiz doldurup Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna elden teslim etmeleri veya ubf@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

3071 sayılı Dilekçe Hakkı Kanunu uyarınca dilekçesinde imzası olmayan öğrencilerimizin başvuruları ile Öğrenci Bilgi Sisteminde (OBS) kayıtlı olan veya öğrenci numarasına ait olan e-posta adresi haricinde farklı bir e-posta adresinden yapılan başvurular kesinlikle dikkate alınmayacaktır.

 

Öğrencilerin dilekçelerini en geç 16 Haziran 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar imzalı olarak Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Yarıyıl/yılsonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır.

Bütünleme Sınavı Başvuru Dilekçesi için tıklayınız.

E-posta: ubf@klu.edu.tr

Başvuru yapacak öğrencilerimize sınavlarında başarılar dileriz.

bütünleme sınavı başvurusu 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.