27/04/2022 09:37:09 - 27/04/2022 12:34:57 - 341 Okunma

Fakültemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik ile Finans ve Bankacılık bölümleri tarafından organize edilen Mezun Kürsüsü etkinlikleri 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü MS Teams programı üzerinden Çevrim içi (Online) olarak düzenlenecektir.

Üniversitemizin Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi Mezunlar Ofisi’nin öncülüğünde düzenli olarak yapılması planlanan Mezun Kürsüsü etkinliklerimizin amacı mezun öğrencilerimizi, mevcut öğrencilerimizle buluşturmak, “Kırklareli Üniversitesi Öğrencisi” ve “Kırklareli Üniversitesi Mezunu” kimliklerinin sağlamlaşmasına katkıda bulunmaktır.

Mezun öğrencilerimizin konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir.

Bölüm olarak gerçekleşecek mezun öğrencilerimizin mevcut öğrencilerimizle bir araya geleceği Mezun Kürsüsü etkinliklerine ait detaylı bilgiler aşağıdaki afişlerde yer almaktadır.

MEZUN KÜRSÜSÜ 2022