Uygulamalı Bilimler Fakültesi
16/09/2021 16:01:44 - 16/09/2021 16:01:44 - 516 Okunma
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hakan TAŞTAN'ın başkanlığında 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı öğretim üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda; YÖK'ün yayınladığı düzenlemeler ve üniversitemizin tavsiye kararları doğrultusunda pandemi sürecinde eğitimin nasıl gerçekleştirileceği ve bu sürece ilişkin çeşitli konular ele alındı.  
 
Toplantıya katılan Dekanımız Prof. Dr. Hakan Taştan, Dekan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Şerif Dilek, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İncaz, Finans ve Bankacılık Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cem Berk, Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Saime Doğan ve öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Süleyman Kale, Dr.Öğr.Üyesi Ebru Bilgen Kocatürk, Dr.Öğr.Üyesi Fatih Kayhan, Dr.Öğr.Üyesi İhsan Aktaş, Dr. Öğr. Üyesi Tutku Ünkaracalar, Dr.Öğr.Üyesi Edip Durmaz, Dr.Öğr.Üyesi Kemal Taysı, Öğr.Gör. Fulya Güler Oğuz, Öğr.Gör. Levent Özlü, Öğr. Gör. Emre Ceylan Günel, Öğr. Gör. Bahar Arabacı, Öğr. Öğr. Gör. Işıl Tüzün Arpacıoğlu, Araş. Gör. Esra Türker, Araş. Görev. Berke Koç ve Fakülte Sekreterimiz Mükerrem Erol’a teşekkür ederiz. 
 
Uzun bir aradan sonra yüz yüze öğretime başlayacak olmanın mutluluğu ve heyecanıyla, sağlıklı bir süreç olması temennisiyle 2021-2022 eğitim öğretim yılının hepimize hayırlı olmasını dileriz.
2021-2022 Akademik Kurul Toplantısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.