Uygulamalı Bilimler Fakültesi
02/07/2021 12:05:04 - 02/07/2021 12:05:04 - 760 Okunma

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı bütünleme sınavları 12-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında ''Microsoft Teams'' programı üzerinden çevrim içi olarak yapılacaktır.

Kırklareli Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliği’nin 23.maddesi’nin altıncı fıkrası ‘’Yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında FF harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilir. DD, DC harf notu alan öğrenciler de dilekçe ile talep etmeleri halinde bütünleme sınavına girebilir.’’ gereği;

  1. FF ya da FD harf notunu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilerimiz, herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınavına girebileceklerdir.
  2. DD ya da DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerimizin ise Bütünleme DD-DC Dilekçesini eksiksiz doldurup Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosuna elden teslim etmeleri veya ubf@klu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin dilekçelerini en geç 8 Temmuz 2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar imzalı olarak Öğrenci İşlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Yarıyıl/yılsonu ve/veya varsa bütünleme sınavına girmeyen öğrenci ilgili dersten başarısız sayılır.

Bütünleme DD-DC Dilekçesi için tıklayınız.

bütünleme sınav

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.