25/03/2021 16:21:04 - 22/12/2023 16:21:04 - 5874 Okunma

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ ALMAK İÇİN

Öğrencilerimiz aşağıda belirtilen belgeleri sırasıyla hazırlayarak geçici mezuniyet belgesini alabilirler:

1- Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonu üzerinden gerekli bilgiler doldurularak şifre alınabilir.

• Bilgileriniz  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: Yakup, Anne Adı: Ayşe gibi)
  • Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır.
  • Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1409 dahili) no’lu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

2- Geçici Mezuniyet Belgesi Talep Formu (genel amaçlı dilekçe kullanılacaktır) ve İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

3- Nüfus Cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

4- Öğrenci Kimlik Kartının öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. (2018 ve öncesi kayıtlı öğrenciler için)

5- Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.

6-TÖMER C1 Dil Düzeyi Sertifika Fotokopisi (Yabancı Uyruklu Öğrenciler için

* Diploma, geçici mezuniyet belgesi yalnızca hak sahiplerinin kendilerine ya da noter onaylı vekaletnamelerini ibraz eden vekillerine teslim edilir.

DİPLOMA ALMAYA GELİRKEN:

(Diploma Hazırlanma Süresi Tamamlandıktan Sonra)

• Mezun öğrencilerimiz diplomalarını almaya gelirken geçici mezuniyet belgelerini daha önce almışlarsa; yukarıdaki işlemleri yapmadan, geçici mezuniyet belgesinin aslını teslim etmeleri şartı ile diplomalarını alabileceklerdir. Aksi takdirde diploma teslim edilmeyecektir.

• Mezun öğrencilerimiz diplomalarını almaya gelirken geçici mezuniyet belgelerini daha önce almamışlarsa; yukarıdaki işlemleri şahsen veya noter onaylı vekaletnameyle gelen kişilerin tamamlamaları gerekmektedir.
mezuniyet