25/03/2021 11:12:10 - 29/03/2021 11:12:10 - 418 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda 10. Kariyer Günleri etkinliğimiz, 15- 19 Mart 2021 tarihlerinde gerçekleştirildi.Fakülte olarak bu kapsamda değerli konuklarımızı ağırladık.

Finans ve Bankacılık ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölüm hocalarımızın modaratörlüğünde gerçekleştirilen etkinliklerde sektörün yetkin ve deneyimli isimlerinden oluşan katılımcılarımız, öğrencilerimiz ile bir araya gelmiş ve öğrencilerimizin kariyer planları,kendilerini geliştirmeleri gereken noktalar,gelecekte istihdam edilecekleri sektörler hakkında değerli bilgi ve deneyimlerini paylaşmışlardır.

Değerli katılımcılarımıza, öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize bu verimli etkinliğe katıldıkları için teşekkür ederiz.

Bölüm etkinlikleri hakkında detaylı bilgi için;

Finans ve Bankacılık Bölümü

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü