18/03/2021 14:22:12 - 18/03/2021 14:23:05 - 594 Okunma

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığının koordinatörlüğünde yürütülen kamu kurumları ve özel sektörden gönüllü işverenlerin "Senin için Seferbiriz" teması altında birleştiği, üniversite öğrencilerine yönelik "Staj Seferbirliği" programı başvuruları 22 Şubat – 22 Mart 2021 tarihleri arasındadır.

• ​“Staj Seferbirliği” programı kapsamında staj yapmak isteyen öğrencilerimiz başvurularını kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresinden yapabilirler.
  • Staj Seferbirliği Programıyla ilgili “Sıkça Sorulan Sorulardokümanına ulaşmak için tıklayınız.
  • Program kapsamında staj yapmaya hak kazanan öğrencilerimizin staj süresi boyunca iş kazası ve meslek hastalıkları sigortası Üniversitemiz tarafından yapılacaktır.

staj seferbirliği