02/02/2021 15:52:04 - 02/02/2021 15:52:04 - 3606 Okunma

Üniversitemiz Önlisans ve Lisans eğitim-öğretim yönetmeliği gereği, yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde edenlerden yarıyıl sonu sınavında (FF) harf notu alıp başarısız olan öğrenciler ile sınava girme şartlarını sağladığı halde yarıyıl sonu sınavına giremeyen (GR) öğrencilere, başarısız olduğu her bir ders için herhangi bir başvuruya gerek olmadan bütünleme sınav hakkı verilmektedir.

DD ve DC harf notu alıp koşullu başarılı olan öğrencilerin Bütünleme sınavlarına girebilmeleri için başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bütünleme sınavına başvuruda bulunmak isteyen koşullu başarılı DD ve DC harf notu olan öğrencilerin dilekçelerini şahsen ya da elektronik ileti (e-posta) yoluyla en geç 10 Şubat 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar imzalı olarak Fakültemize ulaştırmaları gerekmektedir.

• Dilekçe örneğine Fakültemiz web sitesindeki Öğrenci menüsünde bulunan Form ve Dilekçe sekmesinden ulaşabilirsiniz.
  • Dilekçesini elektronik ileti (e-posta)yoluyla yapacak öğrenciler, dilekçelerini ubf@klu.edu.tr adresine gönderebilirler.
BÜTÜNLEME SINAVI 2020-2021