Uygulamalı Bilimler Fakültesi
13/01/2021 10:27:25 - 13/01/2021 10:27:59 - 3975 Okunma

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ

LOJİSTİK KULÜBÜ 3. OLAĞAN GENEL KURUL ÇAĞRISI

        Değerli Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü hocaları, öğrencileri ve Lojistik Kulübü üyeleri; sizleri 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 14:00’te yapılacak Lojistik Kulübü 3. Olağan Genel Kurulu’na davet ediyoruz!

        Normal şartlar altında 2020 yılı Ekim ayı içerisinde yapmamız gereken Olağan Genel Kurulumuzu, pandemi şartları sebebiyle ertelemek durumunda kaldık. Kulübümüzün Yönetim Kurulunda ve Denetim Kurulunda görev alan öğrencilerimizin mezun olması sebebiyle boşalan üyeliklere yeni üyelerin seçilmesi gerekmekte, Kulübümüzün devamlılığının sağlanması ve faaliyetlerimizin aksamaması için de bu seçimin bir an önce yapılması önem arz etmektedir. Bu nedenle, 16 Ocak 2021 Cumartesi günü saat 14:00’te 3. Olağan Genel Kurulumuzu yapıp, yeni Yönetim Kurulumuzu ve Denetim Kurulumuzu belirleyip, faaliyetlerimizi kaldığımız yerden, bölüm öğrencilerimize en çok katkıyı sağlayacak şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz.

        Yönetim Kurulu, 5 asil ve 5 yedek üyeden oluşan ve kulüp faaliyetlerinin sürdürülmesinde organizasyon görevini asli olarak üstlenen önemli bir mekanizmadır. Kulüp Başkanı, Yönetim Kurulu’nun başıdır. Denetim Kurulu ise 3 asil ve 3 yedek üyeden oluşur ve Yönetim Kurulu’nun çalışmalarını şeffaflık, üyelerin yararı ve etik esaslarını göz önünde tutarak izler. Lojistik Kulübünün tüm üyeleri, Yönetim Kurulunda ve Denetim Kurulunda gönüllülük esasına göre görev alabilir. Kulüp faaliyetlerinin yasal dayanağı, Kırklareli Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Yönergesi’dir. (Detaylı bilgi için: https://ogrencikulupleri.klu.edu.tr/)

Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulumuzda görev almak isteyen üyelerimizin, oluşturacakları aday listelerinin, Başkan adayları tarafından en geç 15 Ocak 2021 Cuma günü saat 18:00’e kadar basakdogan@klu.edu.tr adresine e-posta yoluyla göndermeleri gerekmektedir. Listeler Olağan Genel Kurulda açık oylama usulüne göre oylanacak, çoğunluğu sağlayan listeler tutanakla kayıt altına alındıktan sonra geçerli hale gelecek ve üyeler yeni görevlerine başlayacaklardır.

        3. Olağan Genel Kurul Toplantısı Microsoft Teams programı üzerinde gerçekleştirilecek ve katılım kodu tüm Hocalarımız, öğrencilerimiz ve üyelerimize toplantıdan önce Microsoft Teams üzerinden ulaştırılacaktır.

Saygılarımızla, 12.01.2021

Kulüp Danışmanları Dr.Öğr.Üyesi Başak DOĞAN - Dr.Öğr.Üyesi M. Şerif DİLEK

Lojistik Kulubü UBF

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.