06/10/2020 12:19:12 - 13/10/2020 12:19:12 - 9228 Okunma

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıt işlemleri (1. Sınıf öğrencileri de dahil olmak üzere) 05.10.2020-09.10.2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır.

1.Sınıf  öğrencilerinin, Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için Kullanıcı adı kısmına öğrenci numarasını, şifre kısmına ise TC kimlik numarasının ilk 5 hanesini yazması gerekmektedir.

Ekle-Sil tarihleri 12-14 Ekim 2020 tarihleri arasında olup değişiklik yapılacak zorunlu ve seçmeli dersler için bu tarihler arasında öğrenci danışmanıyla iletişime geçmelidir. Aşağıda yer alan ders kayıt videosunu izleyebilirsiniz.

Öğrencilerimizin öncelikle ödemeleri gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden kayıt tarih aralığında ödemeleri gerekmektedir. (Normal öğretim öğrencisi olup, okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.)

Covid-19 salgını sebebiyle Ders Kayıt Formları ve Harç Dekontları 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı güz yarıyılında danışman öğretim elemanları tarafından öğrenci bilgi sistemi üzerinden temin edilecek olup, öğrencilerimiz tarafından ilgili danışman hocalarına her hangi bir ders kayıt formu çıktısı ve harç dekontu çıktısı teslim etmeleri gerekmemektedir.

Ders Kayıt Videosu için tıklayınız.

Katkı payı / öğrenim ücretleri için tıklayınız.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Ders Programı

Finans ve Bankacılık Bölümü Ders Programı

Akademik Türkçe dersi (Uluslararası öğrenciler için) Cumartesi günleri 13.30-15.30 saatleri arasında uzaktan öğrem yolu ile yapılacaktır.

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Program Danışmanı 1.Sınıf

Dr.Öğr.Üyesi Başak DOĞAN