01/10/2024 09:11:54 - 04/10/2024 09:11:54 - 55 Okunma

Fakültemiz oryantasyon toplantısı 24 Eylül 2024 tarihinde Lüleburgaz yerleşkesinde bulunan konferans salonunda fakültemiz dekanı Prof. Dr. Muharrem EKŞİ, fakültemiz öğretim üyeleri ve yeni kayıt yapan öğrencilerin tanıtımıyla gerçekleşti.

Açılış konuşmasında Dekan Prof. Dr. Muharrem EKŞİ, fakültemize yeni gelen öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

Fakültemiz bölümlerinin bölüm başkanları, öğrencilerimize hoş geldin diyerek bölümler hakkında kısa tanıtım yaptı.

Dekan yardımcısı Doç. Dr. Emre ÇEVİK, oryantasyon toplantısında, ilçedeki ve kampüsteki yaşam hakkında öğrencilere bilgilendirme yaptı. Sonrasında fakültemiz eğitim ve öğretimi hakkında detaylı açıklamalar yaan Dekan yardımcısı, toplantı sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayarak öğrencilere öğrenim hayatlarında başarılar diledi.

2024-2025 Akademik yılı Oryantasyon Toplantısı

oryantasyon