14/09/2018 15:27:32 - 14/09/2018 15:27:22 - 13923 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavla Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Bölüm Muafiyet ve İntibak Komisyonları önceden okuduğu dersleri ve yaptığı stajları değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri 05.10.2018 mesai bitimine kadar  Yüksekokulumuz evrak kayıt bürosuna yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin derslere girmesi gereklidir.

muafiyet