14/09/2018 17:03:29 - 14/09/2018 17:03:29 - 18929 Okunma

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı ders kayıt işlemleri (1.Sınıf öğrencileri de dahil olmak üzere) 17.09.2018-21.09.2018 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır. Belirlenen tarihlerde sistemsel olarak ders kaydını tamamlayan öğrencilerin dekontlarını ve ders kayıt çıktılarını (3 nüsha) 5 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar program danışmanlarına teslim etmeleri gerekmektedir.

1.Sınıf  öğrencilerinin, Öğrenci Bilgi Sistemine giriş yapmak için Kullanıcı adı kısmına öğrenci numarasını, şifre kısmına ise TC kimlik numarasının ilk 5 hanesini yazması gerekmektedir.

Ekle-Sil tarihleri 24-28 Eylül 2018 tarihleri arasında olup, değişiklik yapılacak zorunlu ve seçmeli dersler için bu tarihler arasında öğrenci danışmanıyla iletişime geçmelidir. Aşağıda yer alan ders kayıt kılavuzunu inceleyerek ders kayıtlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrencilerimizin öncelikle ödemeleri gereken katkı payı/öğrenim ücreti tutarını Ziraat Bankası ATM’lerinden kayıt tarih aralığında ödemeleri gerekmektedir. (Normal öğretim öğrencisi olup, okulunu uzatmayanlar katkı payı ödemeyeceklerdir.)

Ders Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Öğrenim ücretleri İçin Tıklayınız.

Program Danışmanları

Uluslararası Ticaret ve Lojistik 1. ve 4.Sınıf  (I. ve II. Öğretim)

Dr.Öğr.Üyesi Başak DOĞAN

Uluslararası Ticaret ve Lojistik 2. ve 3.Sınıf (I. ve II. Öğretim)