23/08/2016 16:04:01 - 23/08/2016 16:04:01 - 10402 Okunma

Daha önce Üniversitelerin herhangi bir programına bir süre devam ettikten veya bu programdan mezun olduktan sonra yeniden ÖSYM tarafından yapılan merkezi sınavla Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimiz muafiyet talebinde bulunması halinde, Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu önceden okuduğu dersleri ve yaptığı stajları değerlendirerek; hangilerinden muaf tutulacağına karar verecektir. Muafiyet talepleri üniversiteye ilk kayıttan itibaren iki hafta içerisinde (02.09.2016 tarihine kadar) yapılacaktır.

Muafiyet başvurusu için dilekçe ekinde transkript ve ders içeriklerinin onaylı örneğinin sunulması gerekmektedir.

Belirtilen süreden sonra yapılan muafiyet talepleri kabul edilmez. Muafiyet sonuçları açıklanıncaya kadar başvuran öğrencilerin derslere girmesi gereklidir.

muafiyet