10/08/2015 11:03:46 - 05/01/2021 11:03:46 - 19650 Okunma

MİSYONUMUZ

Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak, bankacılık, finansal hizmetler, uluslararası ticaret ve lojistik, muhasebe ve denetim sektörlerine, araştırmacı ve girişimci ruha sahip, kalifiye personel ve yönetici yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

Ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına ve ilerlemesine katkı sağlayan bir akademik birim olmak anlayışı çerçevesinde;

1. Öğrencilerimize çağdaş, yenilikçi, bilimsel ve uygulamaya yönelik eğitim ve öğretim vermek.
  2. Eğitim ve öğretimi, laboratuvar uygulamaları ve stajlar yoluyla uygulamaya yönelik olarak zenginleştirmek.
  3. Eğitim ve öğretim faaliyetlerini konferans, seminer ve sempozyum vb. faaliyetlerle desteklemek.
  4. Yurt içi ve yurt dışı öğrenci değişim programları (Farabi, Erasmus, Mevlana) yoluyla, öğrencilerin kültürlerarası deneyim sağlama olanaklarına katkıda bulunmak.
  5. Fakülte-sektör işbirliğini güçlendirmek.
  6. Öğrencilerin akademik alanda gelişimine paralel olarak, kültürel ve sportif etkinliklerle sosyal alanda da gelişimini desteklemek.
  7. İlk altı maddede sayılan süreçlerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğinin dönemsel olarak kontrol edilmesi ve raporlanması.
Misyon Vizyon