14/07/2020 16:26:31 - 14/07/2020 16:26:31 - 10533 Okunma

Stajını kurum ve kuruluşlarda yapacak öğrenciler, Staja başladıklarına dair belgenin (Ek-2)  staja başlanılan gün mesai saati bitimine kadar Yüksekokulumuz e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Belgenin aslı staj dosyasıyla birlikte Yüksekokulumuza gönderilecektir.

*Belgesi ulaşmayan öğrencinin staja başlamadığı kabul edilerek stajı iptal edilecektir.

Staj dosyasının, en geç staj bitiminden itibaren 2 hafta içinde Yüksekokul Müdürlüğüne elden veya posta/kargo ile gönderilmesi gerekir. Ancak posta ve kargodaki gecikmelerden ve kaybolmalardan idare sorumlu değildir. Bu süre içinde staj dosyasını teslim etmeyen öğrencinin stajı geçersiz sayılacaktır.

2020 YAZ DÖNEMİ STAJINI KURUM VE KURULUŞLARDA YAPMASI UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

2020 YAZ DÖNEMİ STAJINI UZAKTAN ÖĞRETİM YOLUYLA (Ödev, Proje vb.) YAPMASI UYGUN GÖRÜLEN ÖĞRENCİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

2020 STAJ BAŞVURU UTL BVF