05/03/2020 15:25:23 - 22/02/2021 15:25:23 - 10476 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lojistik Kulübü olarak 02/03/2020 tarihinde DANONE Lüleburgaz Üretim Tesisleri’ne teknik gezi düzenledik. İnsan Kaynakları personeli Sevdiye Arıcıoğlu rehberliğinde gerçekleştirdiğimiz gezide, Lojistik Yöneticisi Recep Özen tarafından öğrencilerimize soğuk ürün depoları hakkında bilgi verildi ve depolar gezdirildi. Depo içindeki raf sistemleri, RFID sistemi, ürünlerin hangi koşullarda depolanması gerektiği anlatıldı. El terminali kullanımı ile sipariş toplama süreci anlatıldı. Ardından, Kıdemli Takım Lideri Ali Dinçer ve Vardiya Mühendisi Volkan İrencin tarafından öğrencilerimize üretim tesisi hakkında bilgi verildi ve üretim sürecinden bahsedildi. Tüm yetkililer, öğrencilerimizden gelen soruları özenle yanıtlamışlardır. Gezimizin sonunda, tesislerde üretilen ürünlere ait numunelerin tadımlarını gerçekleştirdik. DANONE yetkililerine misafirperverlikleri ve öğrencilerimize aktardıkları bilgiler için teşekkür ediyoruz.

LOJİSTİK KULÜBÜ DANONE