21/02/2020 15:27:40 - 22/02/2021 15:27:40 - 11111 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından 19/02/2020 tarihinde, Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu'nda "Evrimleşen Lojistik ve Yeni Nesil Ticaret Kültürünün Lojistiğe Etkileri" konulu konferans düzenlenmiştir. Aramex Genel Müdürü Sayın Tolgahan Bulut ve Aramex Ürün Müdürü Sayın Elif Segah Toker’in konuşmacı olduğu konferans, Yüksekokulumuzun öğrencileri ve akademik personelin katılımlarıyla gerçekleşmiştir. Sayın Toker, konuşmasında, havayolu taşımacılığında kalifiye insan gücünün öneminden, havayolunda tehlikeli maddelerin taşınmasında dikkat edilmesi gereken hususlardan ve havayolu taşımacılığının gelişim sürecinden bahsetmiştir.

Sayın Bulut ise, Evrimleşen Lojistik, E-ticaret ve Evrimleşen Nakliye hakkında bilgi vermiştir. Lojistik sektöründe çalışacak işgücünün mutlaka yabancı dil bilmesi gerektiğini önemle vurgulayarak, fikir ve vizyon sahibi olmak hakkında öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmuş, iş başvuru sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları örneklendirerek açıklamıştır. Sayın Toker ve Sayın Bulut, konuşmalarının ardından, öğrencilerin soruları yanıtlamışlardır. Lojistik Kulübü başkanı Veysel Karaca ve başkan yardımcısı Nehir Özenmez'in,  Sayın Toker ve Sayın Bulut’a katılımları için plaket takdim etmelerinin akabinde konferans son bulmuştur. Katılımları için Sayın Toker ve Sayın Bulut’a teşekkür ediyoruz.

konferans