Uygulamalı Bilimler Fakültesi
20/02/2020 11:39:56 - 20/02/2020 11:39:56 - 14515 Okunma

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı sonu itibarıyla mezun olmaya hak kazanan öğrencilerimiz geçici mezuniyet belgelerini Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan alabilir. Öğrencilerimiz diledikleri takdirde e-devlet üzerinden de mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

 

GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİNİ ALMAYA GELİRKEN;

1-Mezun Bilgi Sisteminde gerekli alanlar doldurulduktan sonra alınacak olan özgeçmiş çıktısı öğrenci işleri bürosuna teslim edilmelidir.

****Mezun Bilgi Sistemine ilk kez giriş yaparken tüm öğrencilerimizin şifre almaları gerekmektedir. Şifre almak için, şifremi unuttum butonuna tıklanmalı, bilgiler  Öğrenci Bilgi Sisteminde nasıl kayıtlı ise o şekilde doldurulmalıdır. (Örneğin; Baba Adı: YAKUP, Anne Adı: AYŞE) Şifre, Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan e-posta adresinize gönderilecektir. Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı e-posta adresinizin güncel olması gerekmektedir. Aksi takdirde Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşanacaktır. Mezun Bilgi Sistemine girişte sorun yaşayan öğrencilerimiz 444 40 39 (1406-1409 dahili) nolu telefonu arayarak bilgi alabilirler.

2-Geçici Mezuniyet Belgesi Talep Formu  ve İlişik Kesme Formunun çıktısı alınarak doldurulmalıdır.

3-Nüfus Cüzdan fotokopisi eklenmelidir.

4-Öğrenci Kimlik Kartının öğrenci işleri bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir. 

5-Kütüphaneye kitap borcu olan mezun öğrencilerimizin geçici mezuniyet belgeleri verilmeyecektir.                 

geçici mezuniyet

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.