22/11/2019 15:30:24 - 22/02/2021 15:30:24 - 12280 Okunma

İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulubü’nün organizasyonunda 20.11.2019 tarihinde, Yüksekokulumuz Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencileri Çerkezköy’de bulunan B/S/H firmasına teknik gezide bulunmuşlardır. Firmanın İnsan Kaynakları Müdürü Sn. Kadir Özel ve yardımcısı Sn. Şengül Erciyas, öğrencilere B/S/H firmasını tanıtmış ve firmanın faaliyetleri hakkında bilgiler vermiştir. Öğrencilerin özellikle B/S/H staj programından yararlanması için önerilerde bulunmuşlardır. Sn. Erciyas öğrencilerden gelen soruları özenle yanıtlamıştır. Ardından öğrencilere ilk olarak soğutucu fabrikası (FRF12) gezdirilmiş ve sistemin nasıl çalıştığı Sn. Ezgi Karlıdağ tarafından detaylı şekilde anlatılmıştır. Üretim tesisinde kullanılacak olan robotlar üzerinde çalışmalar anlatılmıştır. İkinci olarak Lojistik Deposu Operasyon Lideri Sn. Cemil Tufan , Operasyon Lideri Sn. Muzaffer Evirgen ve Saha Sorumlusu Sn. Zafer Şener tarafından öğrencilere gezdirilmiştir. Deponun işleyiş şekli aktarılmıştır. Trakya bölgesinde B/S/H firmasının demiryolu hattını kullanan tek firma oluşu anlatılarak, özellikle sac tırlarının azaltılması ve kartonlarla ilgili yaptıkları projeler üzerinde durulmuştur. B/S/H firması yetkililerine öğrencilere aktardıkları bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulubü B/S/H