20/11/2019 15:31:11 - 22/02/2021 15:31:11 - 13380 Okunma

Bankacılık ve Finans Kulubünün 19.11.2019 tarihinde gerçekleştirdiği organizasyon ile Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almaları için desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Coca-Cola Türkiye iş birliği ile yürütülen Kız Kardeşim Projesi kapsamında Kız Kardeşim Projesi kapsamında Habitat Derneği yetkilisi tarafından öğrencilerimize "Dijital Okuryazarlık ve İnternet Güvenliği" Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitimde Teknolojiye dahil olma süreci, İnternet Hukuku, Siber Zorbalık, Güncel Sosyal Medya Araçları ve Dijital Okuryazarlık konularına dikkat çekildi. Eğitime Yüksekokul öğrencileri ve Akademik personelimiz katılmıştır.

KLÜ dijitalokuryazarlıkeğitimi