01/11/2019 15:30:02 - 22/02/2021 15:30:02 - 14063 Okunma

Kırklareli Valiliği’nin himayelerinde başlayan ve Kırklareli Üniversitesi olarak paydaşları arasında yer aldığımız “Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlar arası işbirliği Umutlu Yarınlar Projesi” nin Lüleburgaz’da planlanan etkinliklerinden birisi daha gerçekleştirildi. İlkokul öğrencilerinin eğitime olan motivasyonlarını artırmaya ve mesleki eğitim birimlerini tanıtmaya yönelik olarak gerçekleştirilen etkinlikte Lüleburgaz Şaban Öğünç İlkokulu 2.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde 30.10.2019 tarihinde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan EKEN, Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu proje koordinatörü Öğr.Gör. Şerife KUZGUN ve Yüksekokulumuz proje koordinatörü Yüksekokul Sekreteri Meltem TURHAN tarafından karşılanan öğrenciler ziyaretleri sırasında Yüksekokulumuz ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu’ndan bu projede gönüllü olarak yer alarak kendilerine rol model olan üniversite öğrencileri ile buluştular. Konuk öğrenciler Yüksekokulumuz birimlerini gezerek birimler hakkında bilgi aldılar. Daha sonra Grafik Tasarımı Atölyesinde Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarımı Programı öğrencilerinin de desteği ile gelecekte sahip olmak istedikleri meslekleri konu alan resimler yaptılar. Minik öğrenciler ziyaret sonunda eğitimlerine devam ederek ileride üniversite öğrencisi olmaya karar verdiklerini belirtiler.

Umutlu Yarınlar Projesi