17/10/2019 14:11:26 - 17/10/2019 14:11:26 - 14480 Okunma

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Erasmus Koordinatörü Dr.Öğr.Üyesi Berna AK BİNGÜL tarafından 16 Ekim 2019 Çarşamba günü saat 15:30'da Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans salonu'nda Erasmus+ bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda erasmus+ öğrenim hareketliliği ve staj programı hakkında bilgi verildi.

Erasmus Hareketliliğinden yararlanan Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Batuhan KARATAY ve Avrupa gönüllülük hareketinden yararlanan Bankacılık ve Finans Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Eren ÖZAYDIN deneyimlerini öğrencilerle paylaşımından sonra Öğretim görevlisi Fulya GÜLER OĞUZ Erasmus+ yabancı dil sınavı hakkında öğrencilere ön bilgilendirmede bulundu. Öğrenci ve akademik personelin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantı soru ve cevaplarla sona erdi.

Erasmus+ Bilgilendirme

ERASMUS+ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI