07/10/2019 13:39:59 - 09/10/2019 14:06:59 - 15437 Okunma

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı, 3 Ekim 2019 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken, Müdür Yardımcıları Dr.Öğretim Üyesi Berna Ak Bingül ve Dr.Öğretim Üyesi Başak Doğan, Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyeleri Doç.Dr. Süleyman Kale, Dr.Öğretim Üyesi Hatime Kamilçelebi, Dr. Öğr. Üyesi Fatih KAYHAN, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü öğretim üyeleri Prof.Dr. Serap İNCAZ Doç.Dr. Cem BERK,Dr. Öğr. Üyesi M. Şerif DİLEK,  Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN ile Yüksekokul Sekreteri Meltem Turhan katıldı.

Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken toplantıda Uygulamalı Bilimler  Yüksekokulu hakkında genel bilgilendirmelerde bulundu. Sonrasında Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Doç.Dr. Süleyman Kale, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Prof.Dr. Serap İNCAZ, Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Saime DOĞAN tarafından 2018 - 2019 dönemine ait faaliyet raporları sunuldu.

Akademik Kurul Toplantısı, Yüksekokul akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı