04/10/2019 09:46:14 - 04/10/2019 09:51:34 - 14546 Okunma

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Açılış Töreni, 3 Ekim 2019 tarihinde Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Yerleşkesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Genel Sekreteri Doç.Dr. Ekrem Keskin’in “Açılış Dersi” verdiği ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya, Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, kamu kurumları ile özel sektör işletmelerinin yöneticileri, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Danışma Kurulu üyeleri, akademik ve idari personeli ile öğrencilerinin katıldığı Akademik Açılış Töreni, coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken’in açılış konuşması ile başlayan tören, sırasıyla Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa Kaya ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Bülent Şengörür’ün konuşmaları ve akabinde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Genel Sekreteri Doç.Dr. Ekrem Keskin’in öğrencilerle mesleki tecrübe ve bilgilerini paylaştığı “Açılış Dersi” ile devam etti. Tören, plaket sunumu ile sonlandı.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak, tüm öğrencilerimiz için başarı dolu bir akademik yıl olmasını temenni ederiz.

2019-2020 Akademik Açılış Töreni