23/09/2019 16:28:49 - 23/09/2019 16:28:49 - 18066 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim döneminde Yüksekokulumuzda Kısmi Zamanlı olarak 1 adet öğrenci çalıştırılacaktır. Aşağıda belirtilen şartları taşıyan öğrenciler başvurularını 9 Ekim 2019 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar Yüksekokulumuz Evrak Kayıt Bürosuna yapabilirler.

Kısmi Zamanlı Olarak Çalıştırılacak Öğrencilerde Aranan Şartlar

Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından kendilerine burs verilmekte olan veya burs alma şartlarına haiz öğrencilere öncelik verilmek suretiyle aşağıda belirtilen şartları taşıyan öğrenciler, Üniversitemizde kısmi zamanlı öğrenci olarak geçici işlerde çalıştırılabilirler.

(a) Tezsiz yüksek lisans öğrencisi ve özel öğrenci hariç olmak üzere, Üniversitemizin kayıtlı öğrencisi olmak,

(b) Disiplin cezası almamış olmak,