09/09/2019 09:37:53 - 10/09/2019 09:37:53 - 19288 Okunma

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Yüksekokulumuz Programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunan öğrencilerin değerlendirme sonuçları aşağıda yer almaktadır. Başvurusu kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtları 12-13 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak olup, adaylar bu tarihlerde kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak öğrenci işleri bürosuna teslim edeceklerdir.

Ad Soyad

Balıkesir

UT NÖ

KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

Asil olarak yerleşen adaylar kesin kayıt için gerekli olan belgeleri eksiksiz olarak başvurdukları akademik birime teslim edeceklerdir.

Online Başvuru Dilekçesi. (Başvuru Sisteminden çıktı alınacaktır.)

Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda öğrenimi boyunca alacağı bütün dersleri gösterir öğretim planı ve ders içerikleri.

- Kesin kayda hak kazanan öğrencilerin ayrılacağı yükseköğretim kurumunda izlediği bütün dersleri ve bu derslerden aldığı notları gösteren öğrenim belgesinin (transkript) aslı veya onaylı fotokopisi.

- Öğrencilerin ÖSYM sınavına girdiği yıla ait ÖSYM Yerleştirme ve Sonuç Belgeleri.

- İkinci öğretim programlarından örgün öğretim programlarına yatay geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilerin öğretim yılı sonunda bulundukları sınıf itibarıyla ilk %10’a girdiklerine dair belge.

- Öğrencinin kayıtlı olduğu Yükseköğretim Kurumunda disiplin cezası almadığına dair belge.

- Kayıt dondurma yazısı (kayıt donduran öğrenciler için)

- Yatay geçişe engel bir durumun olmadığına dair yeni tarihli öğrenci belgesi.

- Nüfus cüzdan fotokopisi.

- Adayın daha önce Ek Madde-1 kapsamında yatay geçiş yapmadığına dair belge.

- Yurt dışından yapılacak başvurularda, kayıtlı olunan programın ÖSYM Kılavuzunda yer almış olması, transkript (not belgesi), ders planları ve içeriklerinin Türkçe’ye çevrilmiş ve onaylanmış olması gerekmektedir.

yatay geçiş