Uygulamalı Bilimler Fakültesi
10/06/2019 11:47:11 - 11/06/2019 11:47:11 - 16570 Okunma

Yüksekokulumuz 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 30 Mayıs 2019 tarihinde Prof. Dr. Nejdet Tekin Gençlik Merkezinde coşkulu bir törenle gerçekleştirildi. Lüleburgaz Kaymakamı Sn. Mustafa KAYA, Yüksekokulumuz Danışma Kurulu Üyeleri, Akademik ve İdari Personelimiz ve Öğrencilerimizin ailelerinin yoğun bir katılım gösterdiği mezuniyet töreni Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Başak DOĞAN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN ve Lüleburgaz Kaymakamı Sn. Mustafa KAYA'nın konuşmaları ardından Müzik Kulübümüzün, müzik dinletisiyle devam etmiştir.

Dereceye giren öğrencilerimizin plaket ve teşekkür belgelerinin Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa KAYA ve Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Hasan EKEN tarafından takdim edilmesinin ardından Futbol Turnuvasında Üniversite Birincisi olan Futbol Takımımızın teşekkür belgeleri verilmiştir.

Kırklareli Üniversitesi ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Birincisi olan Aslı ÇAĞLAYAN' ın konuşmasının ardından tüm öğrencilere Akademik Personel tarafından mezuniyet belgeleri verilmesinin ardından mezun olan öğrencilerimiz keplerini havaya atarak mezuniyetlerini kutlamışlardır.

 

 

2018-2019 Mezuniyet Töreni UBYO

Facebook Twitter Google Plus
KLU

İçerik bulunamadı.

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.