25/04/2019 15:56:54 - 22/02/2021 15:56:54 - 13314 Okunma

Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümü öğrencileri, İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulubü'nün organizasyonu ile 24.04.2019 tarihinde FEVZİ GANDUR LOJİSTİK firmasına teknik gezide bulunmuşlardır. Firmanın Pazarlama ve Satış Geliştirme Müdürü Sn. Müge Karahan, öğrencilerimize FEVZİ GANDUR LOJİSTİK firmasını tanıtmış ve yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler vermiştir. Öğrencilerimize yabancı dil öğrenmelerini tavsiye eden Sn. Karahan, öğrencilerimizden gelen soruları özenle yanıtlamıştır. Ardından öğrencilerimize satış, kara operasyonu, deniz ve hava taşımacılığı ihracat ithalat,pazarlama, iç nakliye bölümü ve müşteri hizmetleri departmanlarını gezdirmiş ve bu departmanlarda sistemin nasıl işlediğini anlatmıştır. Tüm departman yetkilileri, öğrencilerimizden gelen soruları içtenlikle yanıtlamışlardır. İnsan Kaynakları Direktörü Sn. Serap Yetiş odasında öğrencilerimizi ağırlayarak, öğrencilerimizin staj olanaklarından yararlanmak için firmaya özgeçmiş yollayabileceklerinden bahsetmiştir. FEVZİ GANDUR LOJİSTİK firması yetkililerine, öğrencilerimize aktardıkları bilgilerden dolayı teşekkür ediyoruz.

İdealist Liderler ve Lojistisyenler FEVZİ GANDUR LOJİSTİK