12/04/2019 15:57:32 - 22/02/2021 15:57:32 - 15288 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, İdealist Liderler ve Lojistisyenler Kulübü’nün katkılarıyla, 11 Nisan 2019 tarihinde “Lojistikte Kariyer” adlı konferans düzenlendi. Borusan Lojistik A.Ş.’nin ve birçok lojistik şirketin kurulmasında öncülük eden, Gemlik Limanı’nda yöneticilik yapan, Yeditepe Üniversitesi’nde lojistik üzerine dersler vermekte olan Bağımsız Lojistik Danışmanı Sayın Atilla Yıldıztekin’in konuşmacı olduğu konferans, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Sayın Yıldıztekin, Tedarik Zincirinden, Lojistikten, Depolama ve Taşımadan bahsetti. Yıldıztekin, öğrencilere özellikle yabancı dil bilmenin önemini vurguladı, sektörel dergileri okumaları konusunda ve küçük bir şirkette işe başlayarak kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu, tecrübelerini aktardı. Yıldıztekin, konuşmasının bitiminde Yüksekokulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı. Etkinlik, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Başak Doğan tarafından Sayın Atilla Yıldıztekin’e Teşekkür Belgesi’nin verilmesiyle sona erdi.

9. Kariyer Günleri Lojistikte Kariyer Atilla Yıldıztekin