11/04/2019 15:57:45 - 22/02/2021 15:57:45 - 13390 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, 10 Nisan 2019 tarihinde “Sermaye Piyasası Kurulu ve Kariyer” adlı etkinlik düzenlendi. Sermaye Piyasası Kurulu Baş Uzmanı Sayın Elif Gönençer’in konuşmacı olduğu etkinlik, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, Sayın Gönençer, mensubu olduğu Sermaye Piyasası Kurulu’nu tanıtarak, Sermaye Piyasası Kurulu Lisanslama Sınavları hakkında bilgi verdi ve Sermaye Piyasası Kurulu ve diğer sermaye piyasası ilgili kurumlarında kariyer olanaklarından bahsetti. Etkinlik sonunda, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı Sayın Doç.Dr. Süleyman Kale tarafından Sayın Elif Gönençer’e teşekkür belgesi verildi.

9. Kariyer Günleri Sermaye Piyasası Kurulu ve Kariyer

9. Kariyer Günleri Kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu ve Kariyer