11/04/2019 15:57:59 - 22/02/2021 15:57:59 - 14071 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, 10 Nisan 2019 tarihinde “Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik” adlı etkinlik düzenlendi. Start-Up Trakya Girişimcilik Platformu mentorlerinden Sayın Gökhan Geyik, Sayın Aydoğan Tan ve Sayın Hilmi Erdem Küçükköse’nin konuşmacı olduğu panel-konferans, Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği panel-konferansta, girişimcilik, start-up’lar, girişimcilik ekosistemi hakkında bilgiler verildi ve girişim örnekleri anlatıldı. Konuşmacılar, panel-konferans bitiminde Yüksekokulumuz öğrencilerinden gelen soruları cevapladı. Etkinlik sonunda, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Dr.Öğr.Üyesi Berna Ak Bingül tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi verildi.

Kariyer Günleri “Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik

9. Kariyer Günleri Kapsamında Kariyer Yolu Olarak Girişimcilik