10/04/2019 15:53:53 - 22/02/2021 15:53:53 - 13537 Okunma

Kırklareli Üniversitesi 9. Kariyer Günleri kapsamında, Genç Müzisyenler ve Kültür Kulübü’nün katkılarıyla, 9 Nisan 2019 tarihinde “Müzik Kültürü Üzerine Sohbet ve Müzik Dinletisi” adlı etkinlik düzenlendi. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Türk Musikisi Bölümü’nden Dr.Öğretim Üyesi Seda Tüfekçioğlu’nun katıldığı etkinlikte, Sayın Tüfekçioğlu müzik tarihi ve Türk Müziği kültürü hakkında bilgi verdi. Kanun sanatçısı olan Sayın Tüfekçioğlu, öğrencilerimize ve katılımcılara enstrümanıyla unutulmaz bir müzik ziyafeti verdi. Etkinlik, Sayın Dr.Öğretim Üyesi Seda Tüfekçioğlu’na Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr. Mehmet Hasan Eken tarafından Teşekkür Belgesi’nin verilmesiyle sona erdi.

9. Kariyer Günleri Seda Tüfekçioğlu

Seda Tüfekçioğlu müzik dinletisi